Koningstraat 36
7315 HW
Apeldoorn
+31 555 76 2419
+31 6 1000 3264
info@cncfreestechniek.nl

Implementatie en training

De aanschaf van het gereedschap is een eerste stap. We hebben eerder genoemd dat de mens een grote invloed op het proces heeft. Het blijkt dat de machine gehoorzaam is aan de mens. Uw mensen moeten dan ook op de juiste wijze geïnstrueerd worden bij de inzet van gereedschap.
Wij vinden het noodzakelijk dat u weet hoe u te werk moet gaan en ondersteunen u dus.
Door het snel verdwijnen van veel ervaren vaklui door leeftijd pensioen en te weinig aanwas van jonge mensen zien we dat er veel zij instromers zijn. Goed willende mensen uit andere branches met andere achtergrond merken dat ze niet weten wat ze doen. Door middel van trainingen leren we hun op verschillende niveaus waarom dingen gedaan worden en hoe je zelf oplossingen kunt zoeken.
Klanten oordelen over ons
9,2
B&M Ede
9.2 / 10
Uit: 4
  • "Bij CNC Freestechniek is de benadering zeer persoonlijk. Door de jarenlange praktische kennis praten we dezelfde taal en komen we direct daar waar de oplossing ligt. Wat Joop niet weet zoekt hij voor me uit en hij zorgt dat we snel verder kunnen met de juiste gereedschappen. Omdat het niet alleen om het snijdende gereedschap gaat worden ook andere invloeden meegenomen in het advies. Geert "
    - Geert
  • "Professioneel advies en uitgebreide mogelijkheden! CNC Freestechniek heeft ons uitstekend geholpen"
    - Erik
  • "Ik ben zeer tevreden over de expertise en het vakmanschap van CNC Freestechniek. Zij hebben mij uitstekend geholpen"
    - Dirk Schut