Koningstraat 36
7315 HW
Apeldoorn
+31 555 76 2419
+31 6 1000 3264
info@cncfreestechniek.nl

Gereedschaphouders

Bij spilgereedschap gaat het om zo veel mogelijk stabiliteit binnen de grenzen van de gewenste afmetingen. Daarbij moet ook gekeken worden naar de mogelijkheden van koeling. Denken we aan boren of frezen dan zien we graag koeling door het gereedschap. Bij ingewikkelde bewerkingen op vijfassige machines is het vaak een kwestie van uitsteeklengte met een slank gereedschap om te voorkomen dat er extra lange frezen gebruikt moeten worden.
 
Vaak is er extra gereedschap nodig voor de optimale werking. We spreken hier over een krimpmachine, balanceerapparaat en voorinstel apparatuur. We denken daarbij ook nog aan software voor gereedschapbeheer.
 
Voor draaimachines geldt hetzelfde en daarbij denken we vooral aan VDI houders.
 
Partners voor dergelijke gereedschappen :
 
Gereedschap houders Gereedschap houders Gereedschap houders
  Gereedschap houders  
Klanten oordelen over ons
8,8
B&M Ede
8.8 / 10
Uit: 2
  • "Bij CNC Freestechniek is de benadering zeer persoonlijk. Door de jarenlange praktische kennis praten we dezelfde taal en komen we direct daar waar de oplossing ligt. Wat Joop niet weet zoekt hij voor me uit en hij zorgt dat we snel verder kunnen met de juiste gereedschappen. Omdat het niet alleen om het snijdende gereedschap gaat worden ook andere invloeden meegenomen in het advies. Geert "
    - Geert
  • "Professioneel advies en uitgebreide mogelijkheden! CNC Freestechniek heeft ons uitstekend geholpen"
    - Erik
  • "Ik ben zeer tevreden over de expertise en het vakmanschap van CNC Freestechniek. Zij hebben mij uitstekend geholpen"
    - Dirk Schut