Koningstraat 36
7315 HW
Apeldoorn
+31 555 76 2419
+31 6 1000 3264
info@cncfreestechniek.nl

Machine toebehoren

Dit is een breed terrein rondom de machine. We noemen een aantal zaken.

Hogetoeren spindels.
Bij kleine frezen is de snijsnelheid over het algemeen te laag voor optimale snijcondities. D.m.v. eenvoudige luchtspindels met toerentallen van 25.000 , 40.000 of 65.000 omw/min kan dit verbeteren. Over het algemeen zal ook de bewerkingstijd verkort worden.
Partner : 
Machine toebehoren
 
 Nieuwe catalogus?  2015 Spindles-Book ATT

Afbramen
Veel producten hebben een “final touch” nodig. Afbramen is een van de belangrijkste. Hierdoor halen we de scherpe randen van het product. Afhankelijk van de grootte van het product zijn er machines leverbaar. Eventueel handtools.
 
  Opspangereedschap  
Smeer en koel olie.
De keuze van smeer- en koelolie is vooral gebaseerd op zorg voor het milieu. Olie en milieu staan op gespannen voet maar men kan beiden respecteren. Om het koelmiddel een zo lang mogelijke standtijd te geven zorgt men voor voldoende bewaking en zorg. Wij adviseren u daarbij.

Tasters
Wanneer op de juiste wijze gebruik gemaakt wordt van tasters voor het werkstuk en voor het gereedschap kunnen we de kostprijs positief beïnvloeden. Dit kunnen eenvoudige mechanische tasters zijn of volledig elektronische die geïntegreerd worden in de machinebesturing. Wij nemen in ons advies altijd dergelijk mogelijkheden mee
Klanten oordelen over ons
8,8
B&M Ede
8.8 / 10
Uit: 2
  • "Bij CNC Freestechniek is de benadering zeer persoonlijk. Door de jarenlange praktische kennis praten we dezelfde taal en komen we direct daar waar de oplossing ligt. Wat Joop niet weet zoekt hij voor me uit en hij zorgt dat we snel verder kunnen met de juiste gereedschappen. Omdat het niet alleen om het snijdende gereedschap gaat worden ook andere invloeden meegenomen in het advies. Geert "
    - Geert
  • "Professioneel advies en uitgebreide mogelijkheden! CNC Freestechniek heeft ons uitstekend geholpen"
    - Erik
  • "Ik ben zeer tevreden over de expertise en het vakmanschap van CNC Freestechniek. Zij hebben mij uitstekend geholpen"
    - Dirk Schut